Varkenshouderij Druijff

Over Varkenshouderij Druijff

Lid geworden in maart 2018

Wij hebben op deze locatie een prachtig gezinsbedrijf en werken sinds 2011 met een vaste medewerker. Wij zijn bevlogen met ons werk, wat tegelijk onze hobby is, en doen dit dan ook met veel passie. Ons bedrijf met varkens, pluimvee, melkvee en kalveren is al drie generaties in de familie. Door de jaren heen zijn we ons gaan specialiseren in de varkenshouderij. Iedere week worden biggen geboren die bij ons opgroeien tot een vleesvarken. Dat is het mooie aan ons vak je ziet het hele traject gebeuren binnen je eigen bedrijf.

Wij willen graag vertellen en laten zien waar wij iedere dag mee bezig zijn. Regelmatig ontvangen we groepen van scholen of bedrijven maar ook vakantiegangers of mensen uit het buitenland kunnen bij ons terecht. Onze bezoekersruimte, waar altijd een kopje koffie beschikbaar is, is daar uitermate geschikt voor. We hopen u een keer te ontmoeten op ons bedrijf.

Bijzonderheden

Varkenshouderij ‘Druijff’ is actief op Twitter. Ook ligt het bedrijf  aan een fietsroute wat onder een officieel Rustpunt valt. Zo bent u hierbij van harte uitgenodigd voor een kopje koffie en het bekijken van de bedrijfsfilm.

Zie hier een reactie van burgers die via de fietsroute met het bedrijf van Peter Druijf in aanraking zijn gekomen.

06-09-2014

Heerlijk om zo gastvrij ontvangen te worden! De bedrijfsfilm heeft ons veel wijzer gemaakt ongelooflijk wat een arbeid voordat wij een stukje vlees op het bord hebben. Veel succes met jullie bedrijf bedankt voor de lekkere koffie.

Tom & Francien uit Best

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema's

Milieu
Energie
Welzijn
Diergezondheid
Maatschappij